Sánchez & Fortuny

Sánchez & Fortuny – Piano Duo és una jove formació de música de cambra a quatre mans i a dos pianos. El seu valor resideix en la presència d’una gran sensibilitat artísticapersonalitat i musicalitat i, a més a més, els caracteritza la connexió, la unitat i la passió. Així mateix, destaca, d’una banda, una intimitat molt especial en les interpretacions a quatre mans i, d’altra banda, una gran virtuositat i una frescor molt viva en les interpretacions a dos pianos.

Al llarg de la seva trajectòria se’ls ha reconegut amb nombrosos premis internacionals, com el 1r Premi al Concurs Internacional de Música de Cambra Romànica, el 1r Premi a la Ischia International Piano Competition i el 1r Premi al Danubia International Competition, entre d’altres. Gràcies als seus alts resultats acadèmics han rebut també diverses beques, d’entre les quals destaquen les atorgades per la Fundació del Liceu, la Fundació Pere Pons, l’AIE (Societat d’Artistes, Intèrprets o Executants d’Espanya), la Universitat Mozarteum de Salzburg i el govern austríac. 

DUO SÁNCHEZ & FORTUNY

“La nostra proposta és trencar les fronteres que tradicionalment han separat els intèrprets del públic. Mitjançant la paraula acostem el context, l’època i la vida dels compositors del repertori que toquem i d’altres artistes del moment i així propiciem una escolta més receptiva.”

Bernat

El seu principal objectiu és valorar i donar a conèixer el repertori del duet de piano i la formació en totes les seves facetes. La versatilitat d’aquesta formació és única: obres originals a quatre mans a un sol piano o a dos pianos, transcripcions orquestrals o d’altres formacions, així com concerts per a orquestra i duet de piano. 

 

Sánchez & Fortuny – Piano Duo converteix els seus concerts en una experiència única: des de la sortida a escena es crea un espai-temps on la música, la paraula i els intèrprets es comuniquen amb el públic i el conviden a participar amb una escolta atenta

“En els nostres concerts ens agrada combinar música poc interpretada i de compositors oblidats amb altres peces més conegudes, per contribuir així a una major diversitat en el panorama musical actual.”

Júlia

Pianista Bernat Sánchez

Bernat Sánchez Farrés

Júlia Fortuny Castellano